Win een ticket voor THE BD MNGL 2.0 INNER PEACE

Home / Lifestyle / Win een ticket voor THE BD MNGL 2.0 INNER PEACE

Win een ticket voor THE BD MNGL 2.0 INNER PEACE

Win een ticket voor THE BD MNGL 2.0 INNER PEACE

Win een ticket voor het netwerk event BD MNGL georganiseerd door Bosses Degree! In mijn vorige blog post heb ik jou kennis laten maken met Bosses Degree en hun doelstelling. Als je dat artikel heb gelezen begrijp je vast wel dat ik he-le-maal happy ben dat ik één van mijn lezers blij mag maken met een ticket die hem of haar toegang biedt tot dit geweldig netwerk event. Dus denk je YES! Dit heb ik nodig voor mijn persoonlijke of zakelijke doelstellingen‘ Lees dan gauw verder. 

Waarom zou jij dit willen winnen?

Het is eigenlijk heel simpel. De founder van Bosses Degree wilt jou de kans bieden om The BD MNGL persoonlijk te ervaren. Het gaat namelijk niet alleen om het netwerken maar ook om een stukje selflove en heel veel positieve energie. 

Wat moet je doen? 

Om deze ticket te winnen moet je eigenlijk de volgende stappen volgen. Het lijkt misschien ingewikkeld maar ze zijn super simpel. Deze stappen vind je namelijk terug onder bovenstaande foto op mijn instagram account. 

  1. Volg ons @HairCrushNL & @BossesDegree op Instagram. 
  2. Bovenstaande foto staat op mijn instagram 
  3. Like de foto
  4. Tag a friend en laat bij de reacties onder de foto weten waarom jij bij de BD MNGL moet zijn.

Deze winactie is dus enkel voor Instagram bedoeld. Helaas kunnen afgeschermde profielen niet mee doen. Zorg dat je echt alle stappen volgt als je kans wilt maken. De winnaar wordt op vrijdag 2 maart 2018 om 21:00u bekend gemaakt. 

Ik hoop één van jullie daar te ontmoeten. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer. Het delen van dit artikel is lief!

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.