Vijf Brown Beauties op Instragram

Home / Beauty / Vijf Brown Beauties op Instragram

Vijf Brown Beauties op Instragram

Ik heb een Instagramverslaving waar ik vanaf probeer te komen, maar deze brown beauties zijn de reden dat ik regelmatig de app aanklik. De makeup skills van deze prachtige dames zijn niet alleen geweldig, maar de eindresultaten zijn ook een goede inspiratiebron voor Brown Beauty liefhebbers. Dus, ben jij gek op make-up en continu op zoek naar inspiratie voor je looks? Hier krijg je alvast Vijf Brown Beauties op Instagram cadeau!

@BeautyByTTee
Deze Nigeriaanse schone is serieus een natuurtalent! Je bent gewaarschuwd, want door naar haar foto’s te kijken, krijg je een serieuze lippenstift en oogschaduwverslaving.
Vijf Brown Beauties on Instragram

@EstareGrams
Haar zag ik voor het eerst op YouTube. Ik was meteen weg van haar Get Ready With Me video’s. Her makeup is always flawless, on point and her face is beat! Op haar account misschien niet terug te zien, maar ze verlaat de deur regelmatig met haar blote billen gezicht, te zien in haar VLOGS.
Vijf Brown Beauties on Instragram

@Dsyeshas
Toen ik voor het eerst op haar account kwam en de beschrijving onder haar foto las. Ze is Nederlands, geweldig!”, is het eerste waar ik aan dacht. Check haar account, ik ben sowieso fan!
Vijf Brown Beauties on Instragram


@ShayMakeUpp
No homo, maar ik ben echt verliefd op deze beauty. Naja, haar makeup looks dan hè. Ik kan serieus uren op haar instagram zitten. Klinkt misschien overdreven, maar ik word oprecht blij van haar foto’s.
Vijf Brown Beauties on Instragram

@MisslovelyPam
Shout out to all the dutch beauty bloggers and youtubers out there! Pamela is er ook één waar ik gerust op haar blog kan surfen en haar filmpjes kan checken. Haar inspiratievolle looks ogen altijd natuurlijk.
Screen Shot 2015-11-21 at 19.01.58

Naast bovenstaande accounts heb ik nog veel meer, maar voorlopig hou ik het hieirbij. Wat zijn jouw favoriete instagram beauty accounts? Leuk dat je er weer was en tot gauw! Liefs,

Gwendelien

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.