THE BODY SHOP full coverage concealer

Home / Beauty / THE BODY SHOP full coverage concealer

THE BODY SHOP full coverage concealer

THE BODY SHOP heeft dus al enige tijd een full coverage concealer met onder andere tinten die ook geschikt zijn voor de donkere huid. Ik was echt verrast toen ik het pakketje binnen kreeg en deze concealer tussen de andere producten zag staan. Een concealer is een make up product die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Ideaal voor het camoufleren van oneffenheden, hyperpigmentatie of gewoon voor een frisser ogende blik. Ik gebruik concealer voornamelijk om de huid rondom mijn wenkbrauwen schoner te doen lijken. Hierdoor zien mijn wenkbrauwen er vaak strak geëpileerd uit. Dit is de matte clay full coverage concealer. Voor de veganisten onder ons is het misschien wel fijn om te weten dat dit product ook vegan is. Maar een andere vraag is natuurlijk hoe goed is deze concealer voor de donkere huid? 

De verpakking

THE BODY SHOP full coverage concealer - haircrushnl

Een klein rond zwart potje met op de bovenkant een transparante cirkel waardoor de kleur van het product meteen te zien is. Het fijne is ook dat de verpakking van plastiek is. Met een product inhoud van 1.5 gram super licht voelt en door het formaat makkelijk in je make up tasje mee te nemen.

Product swatch

THE BODY SHOP full coverage concealer - haircrushnl

Zo ziet de kleur van de concealer er op mijn huid uit. Op die plek zit er normaal een moedervlekje die je nu dus niet ziet. Aan de swatch te zien vind ik inderdaad dat het wel een full coverage product is. Het product smeert heel fijn uit en lijkt een licht subtiele pepermunt geur te hebben.

Het effect van deze full coverage concealer

THE BODY SHOP full coverage concealer - haircrushnl

Omwille van dit artikel heb ik geen full make up look gecreëerd. Anders zou het effect van deze concealer weg vallen. Dus heb ik enkel mijn blik opgefrist door concealer bij mijn wenkbrauwen, en de huid rondom mijn ogen aan te brengen. Zoals je op de rechter foto kan zien is dit zeker de juiste kleur voor mijn tint. Vond ik wel grappig, gezien het feit dat dit mij is opgestuurd. Op de linkse foto heb ik enkel dagcrème en lippenbalsem.

Mijn conclusie

Zoals ik al eerder in dit artikel aangaf smeert dit product heel fijn. Daarbij vind ik ook dat het heel goed door de huid opgenomen wordt. Je kan het lichtjes opbouwen tot je de gewenste dekking heb. Omdat ik enkel mijn blik wilde opfrissen heb ik het lichtjes gebruikt. Maar als ik voor een full face make up look kies zal ik all the way gebruik maken van de maximale dekking.

Mijn conclusie is dat dit een heel fijn product is. Het wordt zelfs na enkele uren dragen niet te vettig op de huid en zal ik het daarom ook vaak gebruiken. Deze concealer is verkrijgbaar in tien tinten en ik heb de donkerste 072 Santiago. Persoonlijk vind ik dit heel erg jammer, omdat er gewoon behoefte is aan nog meer donkere tinten. Het kost €9,00 en is in alle filialen van THE BODY SHOP te koop. 

Welke concealer is jou favoriet en waar gebruik jij het voor? Laat het mij weten bij de reacties. Tot de volgende keer, Liefs!

 

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.