Terug van weggeweest

Home / Lifestyle / Terug van weggeweest

Terug van weggeweest

Terug van weggeweest

Het is een poos geleden. Maar ik ben terug van weggeweest. Enkele maanden terug besloot ik om even een blog pauze te nemen. Wie mij wat langer op social media volgt weet dat ik actiever ben op YouTube dan op haircrush.nl. Simpel weg omdat ik het makkelijker vond mijn kennis omtrent een bepaald onderwerp op YouTube naar voren te brengen. Hierdoor verwaarloosde ik mijn blog automatisch, omdat ik maar geen passend content kon bedenken. Aangezien alles met bloggen is gestart wil ik het weer oppakken. Ik heb weer inspiratie haha. 

Wat kan je verwachten 

Kom elke zondag en woensdag terug voor een artikel als je gek bent op alles wat te maken heeft met: 

  • Kroeshaar. Denk hierbij aan de verzorging ervan. Producten die ik gebruik voor de zorg van mijn kroeshaar. De verschillende haarstijlen die ermee mogelijk zijn zonder toevoeging van nephaar.
  • Nephaar. Het is al overduidelijk dat ik hier gek op ben. Denk aan pruiken, vlechten, twists, crochet, weave. Ik laat graag naar voren komen hoe je dit bijvoorbeeld het beste kan onderhouden of waar je het verantwoordelijk kan laten plaatsen. 
  • Make-up voor de donkere huid is in deze tijd niet meer weg te denken. Steeds meer merken beseffen dit en maken er gelukkig dan ook werk van. Dit motiveert mij ook om verschillende merken uit te proberen.
  • Skincare is voor mij een steeds belangrijker factor geworden. Nu helemaal ik met regelmaat make up draag. 
  • Mama zijn is ongetwijfeld het mooiste wat mij is over komen. Veel leuke avonturen omtrent mijn leven als mama deel ik dan ook graag. Denk aan must have producten en handelingen die mijn dagelijkse leven als jonge moeder vermakkelijken.
  • Het huishouden is niet iets wat ik graag doe. Maar omdat ik heel veel waarde hecht aan een schoon en opgeruimd huis deel ik ook graag mijn tips en trucs hierover. 
  • Fashion zal ook aan bod komen. Just wait for it!

Nu je al een beetje weet wat je allemaal kan verwachten hoop ik jou elke zondag en woensdag hier terug te zien. Laat vooral een reactie achter en deel eventueel het artikel als je denkt dat anderen er ook iets aan zullen hebben. Weet je nog niet wie ik ben en wat ik precies doe? Check dan meer over mij of mijn YouTube-kanaal haha, 

Liefs en tot woensdag,

 

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.