Mocca + More Review

Home / Beauty / Mocca + More Review

Mocca + More Review

Heej! Wat leuk dat je er weer bent.
Enkele weken geleden kreeg ik een uitnodiging om kennis te maken met het merk Mocca + More. Door de twee eigenaressen Ascha en Babette werd ik warm ontvangen in het atelier waar zij onder andere aan dit initiatief werken. Hun motivatie achter dit merk is dat er nog altijd te weinig luxueuze skincare producten zijn voor de donkere huid. Onder het genot van een kop thee en heerlijke chocolade kwam ik meer over Mocca + More te weten. Door de gezellige en vooral warme sfeer deed deze kennismaking me erg denken aan een intieme pers-event. Van hen kreeg ik een mini goodiebag mee met een fles cleansing oil, skintoner en een pot nightbalm. Fijn voor een nachtroutine. Deze heb ik uitgebreid kunnen testen en ik deel daarom graag mijn persoonlijke bevindingen met jou.

 

Mocca + More 03MOCCA + MORE CLEASING OIL
De cleansing oil kreeg ik mee in het formaat van een luxueuze sample. Een full size is 100 ml. Deze is onder andere een samenstelling van pure macadamia- en olijfolie. De geur vind ik zoetig maar toch weer zacht. Voor ik onder de douche een face-wash gebruik, maak ik gebruik van de M+M cleansing oil. Met gemak verwijdert het mijn oog make-up, behalve mijn waterproof eye-liner en mascara. Daarvoor moet ik net iets te hard vegen. Wat mij ook opviel, is dat na gebruik mijn ogen nog even na-prikkelen. Eerlijk gezegd, eerst wist ik niet zeker of dit aan het product of mijn restjes make-up lag. Maar na de cleansing oil een paar keer te hebben geprobeerd heb ik daar nog steeds last van. De cleansing oil kost €29,50.

 

MOCCA + MOREMOCCA + MORE SKINTONER
Net als de cleansing oil kreeg ik ook de skintoner mee in het formaat van een luxueuze sample. Ook het full size product van de skintoner is 100 ml. Hoofd-ingrediënt hiervan is aloe vera. Deze ruikt heerlijk fris, de geur vind ik zeer aangenaam. Na het gebruik van mijn face-wash volg ik met de skintoner. Mijn gezicht voelt heerlijk fris en gehydrateerd aan. De skintoner kost €39,95.

 

mocca + MoreMOCCA + MORE NIGHTBALM
Het potje nightbalm is een full size product van 50 ml inhoud. Deze bestaat vooral uit natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie, macadamia-olie en honing. De geur is lichtelijk zoet met een duidelijk aanwezige kokosgeur. De nightbalm is een luchtige substantie die op het aanbrengen van de huid heerlijk smelt. Eerst lijkt het heel vettig op de huid, maar na enkele seconden trekt dit weg en oogt mijn gezicht niet alleen gehydrateerd maar het voelt ook gehydrateerd aan. De nightbalm kost €54,95.

Voor het complete assortiment waaronder deze drie producten kun je terecht in de webshop van Mocca + More. Ben jij al bekend met dit merk?

Leuk dat je er weer was en tot het volgende artikel. Liefs,
Gwendelien

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.