Mimax Make Up Oil Control Liquid Foundation

Mimax Make Up Oil Control Liquid Foundation

Ik kreeg een pakket vol Mimax Make Up producten en daar zat de Mimax Make Up Oil Control Liquid Foundation bij. Leuk want gezien het een van hun nieuwste product is was ik daar echt nieuwsgierig naar. Het is algemeen bekend dat er voor ons doelgroep nog altijd weinig te kiezen valt als het gaat om foundations, concealers en poeders. Het vinden van de juiste kleur uit deze categorie beauty producten kan soms echt tot frustraties lijden. Omdat merken om een of ander mysterieuze reden hun product vaak tot een bepaalde teint ontwikkelen of het product heeft een te grijze of rode ondertoon. Terug naar de Mimax Make Up Oil Control Liquid Foundation waar dit artikel over gaat. Het beloofd onder andere de volgende effecten te bieden; een mooie egale dekking, langdurig matte effect die de hele dag aanhoud. Gezien ik een vettige huid heb, klinkt dit als muziek in mijn oren. Tijd om de foundation te testen.

Wat jij in dit artikel gaat lezen

1. Over Mimax Make Up
2. Specificaties Mimax Make Up Oil Control Liquid Foundation
3. Het resultaat op de huid
4. De uiteindelijke look en mijn bevindingen

Over Mimax Make Up

Mimax-Make-Up-Oil-Control-Liquid-Foundation

Mimax make up is speciaal op de markt gebracht voor vrouwen van verschillende etnische achtergronden. Het doel van dit merk is om ons dezelfde kwaliteiten van high end merken te bieden waarvan de producten voor iedereen betaalbaar is. Of je nou gaat voor een natuurlijke, sensuele, glamoureuze of juist trendy look. De producten van Mimax Make Up bieden vooral veelzijdigheid zodat jij de look die jou het meest aanspreekt kan creëren. Trendy tinten/kleuren, olievrije texturen en hoogwaardige ingrediënten zijn de belangrijkste kenmerken om onze natuurlijke schoonheid te maximaliseren.

Specificaties Mimax Make Up Oil Control Liquid Foundation

Mimax-Make-Up-Oil-Control Liquid Foundation

Zoals je al eerder gezien hebt, zit het flesje keurig verpakt in een doosje. Op deze verpakking kan je wat nuttige informatie vinden zoals het type foundation, hoeveelheid inhoud, de lijst met ingrediënten, houdbaarheidsperiode en zeker niet onbelangrijk land van herkomst/productie. Verder is het flesje waar de foundation in zit is van glas. Voelt redelijk zwaar voor een klein flesje en ik vind het prettig in de hand liggen.Verder zit er 30ml aan product inhoud en deze is vanaf het moment van eerste gebruik 12 maanden houdbaar.

Het resultaat op de huid

Mimax-Make-Up-Oil-Control-Liquid-Foundation
Toen ik de foundation voor het eerst uit de fles pompte viel de dikte van de textuur mij meteen op. De textuur doet me aan een crème denken. Met behulp van een kwast breng ik de foundation aan op mijn gezicht en gebruik ik een beauty blender om het egaal over mijn gezicht te delen. Tijdens dit proces viel het me op dat de cremige substantie geurloos is, heel fijn, zacht en vooral niet zwaar aanvoelt.

Het eerste moment dat ik de foundation op mijn gezicht aanbracht vond ik de ondertoon te rood (toont oranje). Ik voelde al een kleine teleurstelling, omdat ik bang was dat ik de verkeerde kleur en dus ondertoon had uitgekozen. Moment ik de foundation bleef blenden met de beauty blender trok de kleur beter mijn huid in en het matchte best goed. Ik haalde meteen opgelucht adem want begon het oprecht mooi te vinden.

natuurlijk is het niet dezelfde kleur als mijn hals maar dat is bij mij ook niet geval zonder make up. Daarbij is dit fenomeen makkelijk te verhelpen door de juiste producten te gebruiken om de uiteindelijke make-up look te creëren. Denk aan; concealer, contour product, poeder, blust, highlighter en lip make-up.

De uiteindelijke look en mijn bevindingen
Mimax-Make-Up-Oil-Control-Liquid-Foundation

Ik zal het kort en krachtig houden. Ik ben tevreden met deze foundation en raad het zeker aan. Ik heb de foundation in de kleur Chestnut gebruikt en ben echt verrast. De allereerste keer dat ik het gebruikt heb, bleef het heel de dag door matt. Ik had het zeker elf uren op. Ja ik heb het nauwkeurig bijgehouden haha. En zelfs toen ik zover was om mijn make-up te verwijderen was het nog prachtig matt. Als basis had ik toen mijn dagcreme en een mega goed werkende primer tegen de vette huid op. Oh ja en make-up fixingspray niet te vergeten. fixingspray is voor mij echt een must.

Bij de tweede keer gebruik heb ik als basis mijn dagcreme en een budget merk primer gebruikt en het bleef uren matt aanhouden.

plus – en minpunten
Mimax-Make-Up-Oil-Control-Liquid-Foundation

Pluspunten:

  1. Geeft een mooie egale dekking. Mits je de juiste tools gebruikt en goed in de huid blendt.
  2. Blijft uren lang goed matt. Met een goede primer en make-up fixing spray.
  3. Het is betaalbaar. €17,95
  4. Te koop bij verschillende Afro beauty shops of gewoon online.

Minpunten:

Heb ik niet! Nee echt waar haha. Okee vooruit. Elke drogisterij in Nederland zou deze foundation in de schappen moeten hebben. Ik weet wel bijna zeker dat heel wat jonge meiden met de donkere huid hier super blij mee zouden zijn.

Blijf mijn blog zeker in de gaten houden en Abonneer ook op mijn YouTube kanaal zodat jij in het vervolg alle leuke artikelen en vlogs mee krijg.

Klik op onderstaande link voor een ander interessante foundation review.
BH Cosmetics Liquid Foundation Review

 

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.