MAX & More Baked Eye Shadow Plain Peach

Home / Beauty / MAX & More Baked Eye Shadow Plain Peach

MAX & More Baked Eye Shadow Plain Peach

Plain Peacht it is – Action is typisch zo’n winkel waar ik altijd bij de beauty producten een kijkje moet nemen. Toen ik deze oogschaduw zag, was “Die wil ik hebben!” het eerste wat in me opkwam. Geloof het of niet: ik heb het toch gewoon laten liggen, want ik ga het niet gebruiken en ik heb het niet nodig. De volgende keer toen ik er was gooide ik het gerust in mijn mandje. Mijn nieuwsgierigheid had gewonnen. Maar is deze Baked Eye Shadow van MAX & More Plain Peach mijn €1,29 waard?

 

Max & More Plain Peach Ik kocht deze Baked Eye Shadow omdat ik serieus verliefd werd op de kleuren. Ze zien er zo lieflijk uit. Terwijl ik het doosje in mijn hand vasthield, zag ik al de verschillende zomerse oog make-up looks die ik ermee zou kunnen creëren. Ja, ik weet het, als je bij de schappen over make-up looks staat te dromen, is het gedaan met je. Geloof me!

 

MAX & More Plain PeachMooi die lieflijke kleuren, maar bij het swatchen op mijn armen vond ik de pigmentatie een tikkeltje tegenvallen. Wat dat betreft, doet dit product zijn gekregen naam echt eer aan. Plain Peach, letterlijk vlakke perzik. De kleuren staan op mijn arm in een onlogische volgorde, dus laat ik het even uitleggen. De kleuren hebben geen namen gekregen, dus moet ik creatief zijn. Van links naar rechts. De donkerpaarsige kleur, bronzige kleur, lichte zalmkleur en als laatste de perzik kleur. Er wordt geadviseerd de baked eye shadows van MAX & More met een vochtig kwastje aan te brengen voor extra pigmentatie. Ik weet niet wat ik verkeerd deed, maar het werkte averechts. Die tip volgde ik dan ook niet op.

 

Max & More plain peach baked eye shadowOp de bovenste foto heb ik geen oog make-up op. De onderste foto is het eindresultaat na het combineren van de vier kleuren uit de Plain Peach palette. Bij mijn oogvouw, de zogenaamde crease, bracht ik de donkerpaarsige kleur aan, bij mijn buitenste ooghoek de bronzige kleur, gevolgd door de perzik kleur richting de binnenste hoek van mijn ooglid. En op de binnenste ooghoek bracht ik de lichte zalmkleur aan. Kan je het nog volgen? Hihi

 

Max & More Plain Peach 01Tadaa! Eyeliner en mascara doen echt wonderen.

 

Max & More plain peach00Als ik mijn ogen open heb, zijn de prachtige kleuren nog steeds te zien. Dit is natuurlijk afhankelijk van de techniek en niet de kleuren =)


Max & More plain peach 3Gecombineerd met neutrale lippenstift die ideaal is voor de donkere huid.

 

max & more plain peach eye shadowNog wat aandachtspunten zoals de ingrediënten. Ook deze baked eye shadows zijn proefdiervrij! Altijd fijn om te weten voor mensen die daar aandacht aan besteden =)
max & more plain peach 02Pluspunten: De baked eye shadows van Max & More zijn super goedkoop. Koop je gewoon bij de Action. Een ideale summer must have op het gebied van make-up. Heel goed aan te brengen en te blenden. Blijft heel de dag goed zitten. Gebruik dan wel een oogschaduw basis. Leuk voor een bruiloftreceptie of gala #Hint.
Minpunten: Pigmentatie is okee. Vochtige kwasten helpen daar niet bij, dat werkt juist averechts. Bij mij dan…

Heb jij MAX & More Baked Eye Shadow Plain Peach palette ook?

Leuk dat je er weer was. Liefs,
Grendelen

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.