MATERNITY FASHION LOOKBOOK SPRING & SUMMER ’17

Home / Fashion / MATERNITY FASHION LOOKBOOK SPRING & SUMMER ’17

MATERNITY FASHION LOOKBOOK SPRING & SUMMER ’17

Tijdens het eerste en tweede trimester van mijn zwangerschap had ik niet zo’n zin in het aandoen van kleding. Nu ik in het derde trimester zit en mijn buik langzaam maar zeker aan groter begint te worden, wil ik ineens van alles en nog wat aandoen. Daarom mag er zeker geen marternity fashion lookbook in de mijn reeks van video’s ontbreken. Waar ik het liefst alles zwart droeg, besloot ik toch voor wat meer kleur te gaan. Kijk je gezekkig mee? Ohja vergeet je vooral niet gratis op mijn YouTube-kanaal te abonneren voor nog meer leuke video’s en eventueel te volgen op Instagram

Liefs, 

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.