Makeup Revolution Vivid Baked Bronzer

Home / Beauty / Makeup Revolution Vivid Baked Bronzer

Makeup Revolution Vivid Baked Bronzer

Makeup Revolution Vivid Baked BronzerEIN-DE-LIJK de perfecte Highlighter gevonden. Nou, ik ben er zo blij mee dat het op dit moment dé perfecte highlighter voor mij is. Ik raakte helemaal gestresst tijdens deze zoektocht die immers al weken duurde. Toen ik dit aan een vriendin vertelde kwam ik er al gauw achter dat ik ipv een highlighter opzoek moest gaan naar een bronzer. Ik stapte de eerst volgende drogisterij binnen en slaagde dankzij haar hulp. Voor mijn huidskleur vond ik highlighters al gauw te licht of to much. Althans, ik moet daarvoor echt waken. Best grappig, want ik zie talloze prachtige Brown Bauties die helemaal los gaan met highlighters. Misschien moet ik me nog overgeven aan de beruchte immers populaire glow in beauty world. Maar goed, ik heb iets gevonden waar ik blij mee ben en dat is wat nu even belangrijk is haha.


Makeup Revolution Vivid Baked BronzerDe titel verklapt het al, mijn huidige highlighter is eigenlijk een bronzer. Er waren twee favorieten en we kwamen beide tot de conclusie dat de Makeup Revolution Vivid Baked Bronzer in BRONZED FAME the one was.

Makeup Revolution Vivid Baked BronzerDe combinatie van het bronze kleur met de goude samenstelling vind ik echt prachtig. Op de huid vind ik dit nog mooier! Er zit 13g in en is 12 maanden houdbaar. 

Makeup Revolution Vivid Baked BronzerIngrediënten: Mica, Talc, Dimeticone, NYLON12, Magnesiumaluminium Silicate, Phenoxyethanol, Propylparaben, [+/-: CI 77891, CI 15850, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI77861, CI 77510].
De Ingrediënten zeggen mij echt weinig…

Makeup Revolution Vivid Baked BronzerHet mooie aan deze bronzer vind ik dat het echt een zachte natuurlijke glow geeft zonder dat lijkt alsof ik mijn gezicht met babyolie of vaseline heb ingesmeerd. Ik voel me echt zo een Bronze Goddes! Nupas snap ik de hype rondom highlighters, they are life!! Haha. Gekocht bij de Etos en weet helaas niet meer hoeveel ik ervoor betaald heb. Ik denk ergens tussen de €5,00 en €6,00.  

Wat is jou favoriete highligter? Liefs,
Gwendelien

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.