make up kwasten van Aliexpress in rose goud

Home / Beauty / make up kwasten van Aliexpress in rose goud

make up kwasten van Aliexpress in rose goud

Make up kwasten kunnen tegenwoordig echt niet meer op je make up tafel ontbreken. Ze zijn the key om een stap dichterbij je flawless look te komen. De ene make up liefhebber heeft voorkeur voor een bepaalde type of merk make up kwasten en de ander niet. Ik behoor tot de tweede groep. Daarom kocht ik deze kwasten meteen toen ik ze op Aliexpress zag voorbij komen. Natuurlijk kan je op Aliexpress korte reviews van de producten terug vinden. Maar die zijn meestal heel oppervlakkig. In dit artikel zal ik gewoon eerlijk mijn bevindingen over deze make up kwasten aangeven. En natuurlijk zal ik deze make up kwasten op mijn YouTube-kanaal terug laten komen door een make-up look te creëren. 

Specificaties

Make up kwasten van Aliexpress - haircrushnl

Zoals je kan zien gaat het hier om tien make up kwasten. De combinatie van roze haren en een gouden handvat vindt ik prachtig. Verder voelen de kwasten per stuk heel lichtjes aan. Hierdoor denk ik dat ze van kunststof en synthetische haren zijn gemaakt. Niet onbelangrijk maar de kwasten hadden gelukkig geen vieze geur toen ik ze binnen kreeg en de verpakking openmaakte. Als je producten op Aliexpress koopt weet je het soms nooit.

Deze kwasten zijn niet gekenmerkt. Hiermee wil ik aangeven dat iemand die geen verstand van make up kwasten heeft geen idee zou hebben waar de kwasten precies voor bedoeld zijn. Tegenwoordig maken make up merken wel de gewoonte duidelijk op de kwast aan te geven waar het voor gebruikt kan worden. Desondanks kan ik gelukkig wel aangeven waar je de kwasten voor zou kunnen gebruiken of waar ik ze voor heb gebruikt haha.

Voor ogen en gezicht

Zoals ik al eerder aangaf gaat het om negen make up kwasten. Je ziet duidelijk de grote en kleine kwasten. Ik heb daarom voor mezelf een duidelijk onderscheidt gemaakt tussen de make up kwasten voor de ogen en voor het gezicht. 

Make up kwasten voor de ogen

Aliexpress make up kwasten - haircrushnl

Meestal zijn alle kleine kwasten bedoeld voor make up bij de ogen. Van links naar rechts zal ik aangeven waar ik de make up kwasten voor gebruikt heb. 

  1. Blending brush: Ideaal voor het blenden van oogschaduw. Maar ook voor het aanbrengen van highlighter op de wangen. Of setting powder op plekken zoals de neus en onder de ogen. 
  2. Precision blending brush: Hiermee blend ik bijvoorbeeld concealer rondom mijn wenkbrauwen. 
  3. Small angled brush: Prettig voor het aanbrengen van cream eye-liner. Opvullen van de wenkbrauwen met wenkbrauw poeder of wenkbrauw pommade. Zelfs fijn om de huid rondom de wenkbrauwen met concealer op te schonen. 
  4. Lip brush: De naam zegt het al een beetje. Maar naast het aanbrengen van lip make up is deze kwast ook fijn om concealer bij de wenkbrauwen aan te brengen. 
  5. Eyebrow brush: Voor het in model borstelen van je prachtige wenkbrauwen. 

Make up kwasten voor het gezicht

Aliexpress make up kwasten - haircrushnl

  1. Powder brush: Voor het aanbrengen van poeder of setting powder. 
  2. Contouring brush: Fijn voor het aanbrengen van poeder contour of het blenden van contour. 
  3. Blush powder: Aanbrengen van poeder blush
  4. Tapered highlighter brush: Voor het aanbrengen van setting powder of blush
  5. Mini tapered fan brush: Fijn voor het aanbrengen van highlighter op de jukbeenderen

Mijn bevindingen

Make up kwasten van Aliexpress - haircrushnl

Ik zal het maar kort houden. Het zijn goedkope make up kwasten. Dat merk je ook aan het materiaal waarvan de make up kwasten gemaakt zijn. Het voelt duidelijk als plastiek en de rosé gouden kleur verschilt hier en daar. De haren daarentegen voelen mega zacht aan. Jammer genoeg nemen niet alle kwasten genoeg product op. Ondanks de bijzondere afwerking van de kwasten werken ze wel prettig in de handen. Voor een bedrag van €5,88 kan je ook niet veel verwachten haha. 

Deze make up kwasten kan je HIER bestellen mocht je geïnteresseerd zijn. 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer. Liefs, 

 

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.