Make-up remover || DR van der HOOG PURITY

Home / Beauty / Make-up remover || DR van der HOOG PURITY

Make-up remover || DR van der HOOG PURITY

vanderhoog1Hoi allemaal, eind augustus heb ik dit product van DR van der Hoog in drievoud  gekocht. Het is een make-up reiniger waar ik zeer tevreden mee ben. Maar ik krijg een beetje mijn twijfels over dit product. Klik gauw verder om het te ontdekken….

Afeglopen zomer had kruidvat de aanbied dat 3 van dit product voor de prijs van twee mee te krijgen was. Omdat ik kort daarvoor voor het eerst kennis had gemaakt met de facewash van dit merk, zag ik het als een goede kans kennis te maken met de make-up reiniger.

vanderhoog2Dit is de PURITY 2 fasen oog- en lipreinigingslotion, geschikt voor alle huidtypen. op de achterkant van het etiket taat er onder andere: Deze unieke 100% zeepvrije purity 2-fasen lotion reinigt je huid mild. Dankzij een drievoudig ingrediëntencomplex van shikakai, desert date en gypsophila extract droogt de huid niet uit.

Voor gebruik schud ik het flesje flink door elkaar en breng ik enkele druppels op een wattenschijfje aan. Het aantal druppels is afhankelijk van het hoeveelheid (oog)make-up dat ik op heb. Zelf gebruik ik dit product om alle make-up van mijn gezicht af te krijgen. Want tegenwoordig betrap ik mezelf erop dat ik het ook fijn vind om (bijna) elke dag poeder op mijn gezicht aan te brengen. Na het afvegen van de make-up was ik mijn gezicht tijdens het douchen met een facewash.

Momenteel weet ik niet hoeveel een fles kost. Destijds heb ik voor de drie flessen rond de €17,00 betaald. Niet echt goedkoop, maar ik zag het als een mooie kans om de oog make-up reiniger van dit merk uit te proberen. Ik kocht het ergens eind augustus ’13 en we zijn alweer in januari ’14! Een fles gaat bij mij dus zeker 2 maanden mee. Alhoewel ik denk dat mijn laatste fles iets eerder op zal zijn, vanwege het veelvuldig gebruik van.

Ik vind dit echt een fijn product! Het is niet nodig om “hard handig” te wrijven om de make-up rondom mijn ogen eraf te krijgen. Hard handig wrijven is niet goed…. Ik houdt het watje enkele seconden op mijn ooglid en veeg het “zachthandig” eraf. Dit herhaal ik een paar keer tot ik tevreden ben, en dat is wanneer ik geen eye-liner op mijn bewegend ooglid zie. De olie-achtige laag die op mijn huid blijft vind ik heel fijn aanvoelen.

vanderhoog3Op dit moment heb ik een ontzettend jeukende rechter bewegend ooglid. En de jeuk begon toen ik net mijn make-up van mijn ogen heb verwijderd. Maar of het aan dit product ligt of omdat ik misschien met ongewassen handen na het reinigen aan mijn ogen heb gezeten weet ik nog niet. Kom ik na het douchen wel achter. Ik heb er niets meer van gemerkt dus wellicht komt het doordat ik met mijn handen in mijn ogen heb gezeten, wat mij sterk lijkt want de jeuk was op mijn bewegend ooglid….

+punten: door opening controle over dosering | reinigt effectief | zacht voor de huid rondom de ogen | gaat lang mee in gebruik | Geschikt voor elk huidtype | (bijna) overal verkrijgbaar

-punten: valt wat mij betreft net buiten budget producten | de fruitextracten zitten helemaal onderaan de ingrediëntenlijst

Ben jij al bekend met dit product? Wat gebruik jij voor het verwijderen van jou make-up?

Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot het volgende! Liefs, Gwendelien

 

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.