Mádara Blackberry White Clay gezichtsreiniger

Home / Beauty / Mádara Blackberry White Clay gezichtsreiniger

Mádara Blackberry White Clay gezichtsreiniger

madarazeep haircrushnl Hoi allemaal,

Er zijn van die dagen dat ik me erger aan mijn glimmende huid. Begin lente ben ik mijn zoektocht naar de “ideale” facewash gestart. Ik heb heel wat producten uitgeprobeerd, de Madara clarifying face soap is daar één van. In dit artikel heb ik in het kort mijn bevindingen over dit product beschreven. Meer weten?

hoofdfotoDeze facewash in de vorm van vaste zeep met zwarte bessen en witte klei extracten heb ik ergens in de lente aangeschaft. En ergens in augustus ’13 ben ik gestart met het gebruik ervan. Ik gebruik het twee keer per dag voor het reinigen van mijn gezicht en het is nog steeds niet op! Wel heb ik tussendoor ongeveer 3 weken lang een ander facewash gebruikt.

20130928_225849Doordat deze facewash een barsoap is gaat het langer mee in gebruik. Bij een vloeibare facewash raakte ik soms beetjes kwijt, zonde toch? Deze hoef ik enkel in mijn hand te wrijven en op mijn gezicht en hals uit te smeren. In het begin had ik het idee én het gevoel dat dit zeepje mijn huid uitdroogde. Ongeveer twee weken later had ik daar minder last van.

ingrediëntenlijst
ingrediëntenlijst

Over de ingrediënten was ik tevreden.

Pluspunten:

  • Dit product heeft mij €6,95 gekost, ik gebruik het nu al drie maanden en het is nog steeds niet op. Kortom het gaat lang mee!
  • Ruikt lekker.

Ik heb het aangeschaft bij de Vitamine Store in Rotterdam.

Heb jij ervaring met soortgelijke product? Laat het vooral weten.

Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot het volgende!

Liefs,

Gwendelien

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.