KeraCare Natural Textures Deep Moisturizing Masque

Home / Haarverzorging / KeraCare Natural Textures Deep Moisturizing Masque

KeraCare Natural Textures Deep Moisturizing Masque

Het is weer eens tijd dat ik een haarproduct in de spotlights zet. In dit artikel deel ik mijn bevindingen over de KeraCare Natural Textures Deep Moisturizing Masque. Al langer dan een jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met de Natural Textures lijn van KeraCare. Dit merk is mij allang bekend, maar ik was zeer verrast toen ik erachter kwam dat zij ook voor naturals heel wat te bieden hebben. Vroeger als ik de naam KeraCare voorbij zag komen, dacht ik enkel aan haarproducten voor chemisch behandeld haar. Nu ik dit deep moisturizing masker uitgebreid heb kunnen testen, deel ik mijn bevindingen met jou.

Product specificaties.
In het ronde potje zit 227 gram product inhoud. Bij de eerste keer openen, zat er een papierfolie alvorens ik bij het product kon komen. Hier houd ik van, hygiënisch. Stel dat je het in de winkel koopt, dan weet je zeker dat er geen vingers aan het product hebben gezeten. In eerste instantie lijkt het op een haarboter met een subtiele kruiden geur. Ik kan je nu alvast zeggen dat alle producten van deze lijn een kenmerkende geur hebben. De één iets sterker dan de ander.


Het doel van dit haarmasker is:

  • Het zacht doen aanvoelen van jouw haar.
  • Het verwijderen van alle klitten en knopen te vergemakkelijken.
  • Bijdragen aan het beschermen van je haar tegen heat damage.

keracare Deep moisturizing masque 1Ingrediënten.
Een algemeen bekende vraag. Wat zit erin?! De twee hoofdingrediënten van dit product zijn echter Shikakai en Amla. Naast de nodige hulpmiddelen zit er ook Shea Boter, fruit extracten, Argan-, Abyssinian- en kokosolie in.

Hoe te gebruiken:
KeraCare adviseert om het haarmasker in uiteraard schoon en handdoek-droog haar te gebruiken. Kam je haar vervolgens heel goed uit met een een wide tooth comb. Breng een plastic cap aan en laat het 15 tot maximaal 30 minuten zitten. Voor optimaal resultaat zou je onder een hairsteamer kunnen zitten. Spoel vervolgens je haar goed uit.

Keracare deep moisturizing masque 5Zo gebruik ik het:
Het enige wat ik anders doe is geen plastic cap op. Na het aanbrengen in mijn haar ga ik maximaal 20 minuten onder mijn hairsteamer. Mijn haar spoel ik vervolgens met koud water uit.

Conclusie:
Ik vind dit product luchtig van substantie. Het voelt absoluut niet zwaar aan in mijn haar. Mijn haar gaat van de meeste maskers al gauw hangen. Niet dat ik het erg vind, het viel me gewoon op. Mijn haar is makkelijk door kambaar, dat is het vaak met de meeste maskers. Als ik tijd heb, maak ik gebruik van mijn hair steamer, zo niet, dan hou ik het bij een pedaalemmer-zak op mijn hoofd. In beide gevallen vind ik het masker fijn.

Op basis van de werking raad ik dit product zeker aan. Het doet wat het belooft te doen. Na vier behandelingen was het product op. NOTE: ik ben niet bepaald zuinig met haarmaskers.

Verkoop info.
Dit heb ik opgestuurd gekregen, maar is hier te koop.
Heb jij al enige ervaring met de natural textures producten van KeraCare?

Leuk dat je er weer was. Liefs,
Gwendelien

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.