Jouw hairstory is tof en moet gedeeld worden

Home / Haarverzorging / Jouw hairstory is tof en moet gedeeld worden

Jouw hairstory is tof en moet gedeeld worden

Jouw hairstory is tof en moet gedeeld worden

Een ieder heeft een eigen persoonlijke hairstory en daar ben ik benieuwd naar. Als jij mij op snapchat (Gwenniexoxo) volgt dan heb je de oproep al zeker voorbij zien komen. Ik ben opzoek naar hairlovers die zijn/haar toffe hairstory hier op haircrush.nl zou willen delen. 

Waarom ben ik benieuwd naar jouw hairstory 

Mijn persoonlijke kennis en ervaring delen over mijn eigen haarverzorging heeft mij gemotiveerd een blog en YouTube-kanaal te starten. Naast mijn pruiken en andere nep haar soorten draag ik van tijd tot tijd ook mijn kroeze afro. Over de verzorging van mijn haar heb ik verschillende YouTube video’s en blog artikelen gepubliceerd. Nou ben ik altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe iemand anders met kroes- of krullend haar dit aanpakt. Of wat de reden is dat iemand voor een bepaald haardracht kiest. 

Enkele jaren terug heb ik een soortgelijk serie op mijn YouTube-kanaal gehad. Daar kwamen verschillende leuke mensen hun story vertellen en omdat dit een succes was wil ik het weer voortzetten. Gezien het feit dat ik niet een ieder thuis kan ontvangen om met mij een gezellig YouTube-filmpje te maken wil ik dit anders aanpakken. Jouw hairstory wil ik hier op de blog delen in een vorm van een artikel. Zo kan iemand anders met hetzelfde type haar veel bruikbare tips van jou mee krijgen. 

Wie kan er mee doen?

ehmm (bijna) iedereen die affiniteit heeft met de verzorging van kroes- of krullend haar. Denk hierbij aan:

  • Kappers (freelancers)
  • Thuiskappers
  • Braid specialist 
  • Wigmaker
  • Barbiers 
  • Of als jij een toffe hairstory hebt en vind dat dit gedeeld moet worden. 

Wat moet je doen?

Het is eigenlijk heel simpel. Stuur mij een mail voor verdere informatie. Mocht jij iemand kennen die ook graag zijn / haar hairstory wilt vertellen? Gewoon delen! Bedankt voor het lezen, delen en tot de volgende keer. Liefs,

 

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.