Jomi Cosmetics || Cacao Soap

Home / Beauty / Jomi Cosmetics || Cacao Soap

Jomi Cosmetics || Cacao Soap

jomi cosmetics soapsHoi daar!

Afgelopen zomer was ik in Amsterdam wezen logeren. Ik zou Gwendelien niet zijn als ik geen kijkje had genomen in de lokale winkels. Een winkeltje die verzorgingsproducten op natuurlijke basis verkoopt, viel mij meteen op. Uit nieuwsgierigheid heb ik wat rond geneusd en zag tot mijn grote schrik dat zij de exotische zepen van Jomi Cometics verkopen! Ik had altijd gedacht dat de producten van Jomi Cometics alleen in Suriname te koop waren. Nieuwsgierig wat ik van dit merk vind?

PicMonkey CollageIk was van plan deze uit Suriname te laten sturen. Ik koos voor de (van links naar rechts) Acai soap, cacao soap en koemboe soap.Ik stond te popelen om met deze zepen te douchen. Maar eerst moest ik “aangebroken” douche zeep op maken. Ik heb de zepen niet in de volgorde gebruikt zoals op de foto te zien is. Omdat het winter is ben ik met de Cacao zeep gestart. Persoonlijk vind ik dat producten die een grote concentratie cacao ingrediënten bevatten heel goed helpen tegen het huid uitdroging van mijn huid. In de winter heb ik al gauw last van een droge huid. Een zeep dat mijn huid (extra) zou uitdrogen is bij mij daarom niet gewenst.

Jomi cometics cacaosoapNadat ik de zeep uit de verpakking had gehaald, viel de mooie egale en bruine kleur mij op. Ook kwam er een milde zeep geur vanaf. Dit alles bij elkaar nodigde mij uit gebruik te maken van de cacao zeep. Vol geduld heb ik gewacht tot ik er gebruik van kon maken. Eerlijk gezegd heb ik de cacao zeep tot nu toe maar één keer gebruikt. Ik weet dat het verstandig is een product een paar keer te gebruiken om er een oordeel over te geven. Maar ik was zo tevreden dat ik dit meteen met jullie wilde delen. Met behulp van een washand heb ik de zeep op mijn natte huid aangebracht. Een heerlijk gevoel.

jomi cosmetics cacao soap xxTijdens het douchen viel het mij op dat de Cacao zeep niet ontzettend erg schuimt, Er zijn bepaalde zepen die heel erg schuimen als ik een washand erbij gebruik. Na het douchen voelde mijn huid normaal aan. Ik had niet dat droge trekkerig gevoel, wat er immers voor zorgde dat ik geen behoefte had aan bodycrème. Normaliter smeer ik me na het douchen in omdat ik de angst heb ooit een schilferig droge huid te krijgen. Het gevolg van voor het slapen met een crème insmeren bij mij is, dat ik ergens halverwege mijn slaap mijn bed (serieus) uitspring om me vervolgens met een handdoek af te drogen. Mijn slaapplek dan helemaal nat van de zweet #bah!!cometics jomi cacaosoapDit is de verzorging die de cacao zeep beloofd te geven. Zelf had ik niet het “verfrissend” gevoel, maar wel het gevoel dat het goed is tegen een droge huid. Conclusie is dat ik zeer tevreden ben met dit product. Ik kan niet wachten de andere zepen die ik heb staan uit te proberen.

Ingrediëntenlijst
Ingrediëntenlijst

Wil je meer over Jomi Cosmetics weten? Neem dan een kijkje op hun website: www.jomi-cosmetics.com

Heb jij al ervaring met de producten van Jomi Cosmetics?

Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot het volgende!

Liefs, Gwendelien

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.