Jamaican Black Castor Oil

Home / Haarverzorging / Jamaican Black Castor Oil

Jamaican Black Castor Oil

Hoi allemaal,

Vorige week kwam ik dit product tegen in de Afro haar- en cosmeticashop. Zo nieuwsgierig dat ik ben kon ik het niet laten om de geur ervan de ruiken. Ik ben zo verrast door dit product dat ik het heel graag met jullie wil delen.

jamaican blackcastoroil2Toen ik dit product in de winkel zag staan, kon ik het niet laten de inhoud te ruiken. Verrassend genoeg kwam een heerlijke exotische geur mij tegemoet. De meesten van jullie weten vast wel hoe vies de geur van pure Jamaican Black Castor Oil kan zijn. Wat mij betreft is dit product voor mij echt een primeur. Ik heb altijd al pure jamaican black castor oil willen proberen, maar de geur hield me elke keer weer tegen. Daarnaast speelde het bedrag ook een rol, ik was niet bereid om zoveel te betalen voor een product die ik vanwege de geur bijna niet zou gebruiken.

jamaican black castoroil03De ingrediënten die in de lijst worden aangegeven zijn veelbelovend. Daarmee wil ik zeggen dat ik geen nare en of chemische materialen tegen ben gekomen. Voor zover ik weet zijn alle toegevoegde ingrediënten afkomstig van planten en is er parfum aan toegevoegd. De parfum staat helemaal onder aan de ingrediëntenlijst. Het bevat dus meer olie dan parfum. De parfum heeft een sterke en heerlijke werking, want deze ruik ik uren later nog steeds nadat ik het in mijn leave-out heb in gesmeerd. Voor hen die het niet weten leave-out is mijn natuurlijk haar die ik met mijn nep haar meng om een natuurlijker effect aan het geheel te geven. Mijn eigen haar wordt hier heerlijk zacht van deze olie. jamaican blackcastoroil03Het dopje van deze fles maakt het handig om de inhoud gedoseerd eruit te krijgen. Door de kleine opening kan ik een klein beetje olie op mijn edge borstel doseren en deze zorgvuldig op mijn haarlijn en de scheidingen van mijn leave-out smeren. Dit in tegen stelling tot de verpakkingen van andere merken Jamaican black castor oil. Althans, voor zover ik weet. Daarnaast voorkom ik onnodig verspilling.

jamaican blackcastoroil04De olie substantie is niet te dik en ook weer niet waterig, ik vind het ideaal. Zelf smeer ik het liefst ’s avonds voor het slapen gaan in en twist ik mijn leave-out. Hierdoor oogt de huid bij mijn leave-out de dag erna minder glimmend. Dit product ruikt zo lekker en de substantie is heerlijk dat je het ook als huidolie tegen een droge huid kan gebruiken. Ook ideaal als badolie te gebruiken voor een heerlijke aroma therapy tijdens het ontspannen.

Ik zou een ieder die graag jamaican black castor oil wilt uitproberen dit product aanraden. Het is niet de pure maar ruikt overigens wel lekker en castor oil staat boven aan de ingrediëntenlijst. Daarnaast zitten er heerlijke oliën aan toegevoegd, zou ideaal kunnen zijn voor een hot oil treatment. Er zit ongeveer 88ML in, het kost €8,95 en is verkrijgbaar bij Beauty Fair aan de west kruiskade in Rotterdam.

Pluspunten: Ruikt lekker | Ingrediëntenlijst geeft geen chemicaliën aan | De prij

Minpunten: Heb ik niet…

Hoe lijkt jou dit product? Bedankt voor het lezen van dit artikel. Liefs xoxo, Gwendelien

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.