High Waisted

Home / Fashion / High Waisted

High Waisted

Less is more – Onlangs had ik een gezellig familiefeest waar mijn zusje Whitney en ik besloten enkele foto’s van elkaar te maken. Ik vind het leuk om te verklappen dat ik het afgelopen jaar heel wat kleding heb weggedaan. Met als gevolg dat ik creatiever moet zijn in het combineren van items. Bepaalde items komen daarom vaker terug.  Dat is ook het geval met deze high waisted kokerrok, volgens mij is deze rok eerder moe van mij dan ik van haar haha.

Bij het uitkiezen van kleding leg ik de focus altijd op een hoofditem. Je raadt het misschien al: mijn bruine high waisted kokerrok. Deze heb ik al zeker vier jaren in mijn bezit. Het is dan wel een maat 34, maar het viel bij mij nog steeds te groot. Mijn creatieve zusje Whitney was zo lief om het destijds een maatje kleiner te maken. Ik vind deze rok zo mooi en heb het dan ook vaak genoeg aan gehad en met verschillende items gecombineerd. Van zakelijk, basic tot simpel sexy.

De temperatuur was zeer aangenaam en ik besloot daarom voor een croptop te gaan. Mijn zelfgeschreven regel halfbloot boven OF halfbloot onder heb ik bij deze outfit toegepast. Deze schattige lace-croptop heb ik van mijn zusje gekregen, omdat het voor haar te klein was. Lucky me!

Na heel lang twijfelen koos ik toch maar voor mijn heerlijk zittende taupe kleurige peep-toe pumps. Om de rok beter tot zijn recht te laten komen, zouden zwarte pumps geweldig staan. Uiteindelijk vind ik comfort belangrijker.

Just in case you want to know. Mijn box braids zijn door Alejandro Blijd gevlochten

kokerrok1

Tja: Less is definitely more!

Leuk dat je er weer was. Liefs,
Gwendelien

OOTD3

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.