HEMA Moisturising lipstick 34 review

Home / Beauty / HEMA Moisturising lipstick 34 review

HEMA Moisturising lipstick 34 review

Orange is my new fave? – Als ik op de make-up afdeling van de HEMA ben, snuffel en swatch ik erop los. En heel toevallig zag ik een knal oranje lippenstift. Huh, dus wacht even, jij bent gewoon te koop? Met de ontwikkelingen die HEMA maakt, verdient deze winkel een steeds betere plek op mijn lijstje van favoriete winkels.

 

HEMA Moisturising lipstick 34 HEMA Moisturising lipstick 34 ziet er op het eerste gezicht knal oranje uit. In de winkel had ik de tester op mijn hand geswatched en de pigmentatie was okee. Reden genoeg om het mee te nemen, want met een lipliner moet het vast helemaal goed komen.

HEMA Moisturising lipstick 34 Op de foto’s is duidelijk te zien dat de pigmentatie matig is. De HEMA Moisturising lipstick 34 doet mij eerder aan een lipgloss denken. Het is een moisturising lippenstift, dus zo gek is dat niet. Maar toch verwachte ik op z’n minst een milde dekking zoals de meeste HEMA moisturising lipsticks.

HEMA Moisturising lipstick 34 Ondanks de lichte pigmentatie vind ik dat de HEMA Moisturising lipstick 34 de donkere huid prima complimenteert.
Pluspunten: Het is een budgetvriendelijk product. Kost namelijk €3,00. Smeert prima uit. Voelt verzorgend aan, moisture hea.. 
Minpunten: Pigmentatie vind ik teleurstellend.

 

HEMA Moisturising lipstick 34Wat zijn jouw ervaringen met de HEMA Moisturising lipstick? Trouwens waarom staat er moisturising i.p.v. Moisturizing?

Leuk dat je er weer was. Liefs,
Gwendelien

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.