HEMA Longer Lasting Lipstick 08

Home / Beauty / HEMA Longer Lasting Lipstick 08

HEMA Longer Lasting Lipstick 08

Brown, just brown… – Niet zo lang geleden kreeg ik van een kennis de opmerking dat ik ongetwijfeld fan zou zijn van de HEMA. JA dat klopt! Het is voor mij bijna altijd feest in de HEMA. Dat was ook het geval toen ik de HEMA Longer Lasting Lipstick 08 kocht. Van de HEMA Longer Lasting Lipstick bezit ik er drie: nog één erbij en dan ben ik wat deze lippenstiften betreft voorlopig echt even voorzien. De kleur die ik vandaag laat zien, had ik al eerder tussen mijn zusje haar make-up gespot. Uiteindelijk besloot ik het aan te schaffen toen ik het bij mijn nichtje zag. Het stond haar zo prachtig en het leek op de perfecte bruine kleur waar ik naar op zoek ben. Achteraf gezien is het toch niet de perfecte bruine kleur, maar inmiddels wel één van mijn favoriete every day lippenstiften.

HEMA longer lasting lipstick 08HEMA Longer Lasting Lipstick specificaties.
De Longer lasting lipsticks van de HEMA herken je aan het zwarte smalle omhulsel. Niet een typische lippenstiftverpakking. Voor een product van de HEMA vind ik het best chic ogen. De lippenstiftkleur vind ik prachtig. Het heeft iets retro’s, alsof het zo uit de sixties or seventies is gekomen.

HEMA longer lasting lipstick 08Door het matte effect blijft het serieus heel de dag goed zitten en geeft het amper af. Op de foto draag ik de lippenstift zonder lipliner, het is dan ook meteen te zien dat de pigmentatie geweldig is. En geloof me: in combinatie met de juiste lipliner blijft deze dan ook heel de dag op zijn plek zitten. Behalve bij het eten van iets warms, dan heeft het soms de neiging om een beetje te korrelen. Klinkt misschien heel gek, maar ik vind het niet “vies” korrelen zoals dat bij goedkope lippenstiften vaak het geval is.

HEMA longer lasting lipstick 08Prijs info en conclussie
Als ik het me goed herinner, kost de lippenstift €3,50 in ieder geval niet meer dan €4,00. Persoonlijk vind ik het een koopje.
Pluspunten: Betaalbaar| Gepigmenteerd| Blijft lang goed zitten| Bij elke HEMA te koop.

Minpunten: Kan gaan korrelen tijdens het eten, afhankelijk van wat en hoe je eet.

Wat is jouw favoriete budget every day lippenstift? Laat dat vooral onderaan bij de reacties weten :).
Leuk dat je er weer was. Liefs,
Gwendelien

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.