Een stralend ogende teint creëer je zo met dit product

Home / Beauty / Een stralend ogende teint creëer je zo met dit product

Een stralend ogende teint creëer je zo met dit product

Met dit weer ben ik echt toe aan een stralende look vooral rond deze periode van het jaar. De illuminating drops of glow van The Body Shop zou in combinatie met mijn favoriete beauty producten ideaal zijn voor het creëren van een stralend ogende teint. Klinkt ideaal allemaal. Tijd om dit dan te testen! Niet geheel onbelangrijk; alle foto’s zijn in daglicht gemaakt. Ik heb dus geen gebruik gemaakt van kunstbelichting zoals een ringlamp oid. 

De verpakking

the body shop illuminating drops of glow - stralend ogende teintWat de verpakking betreft is dit echt helemaal mijn ding. Een klein schattig glazen flesje. Fijn om vast te houden en dankzij de glinsterde vierkante label vind ik dat het toch wel wat luxe uitstraalt. Daarnaast vind ik het ook wel fijn dat de kleur van het product door de verpakking heen te zien is. Met zo een mooie zacht roze kleur is dat zeker geen verkeerd idee. Met een product inhoud van 15ML is het flesje zo klein dat het heel makkelijk mee te nemen is in je make-up tasje. Maar is de inhoud ook zo belovend als het eruit ziet en beweerd wordt?

De inhoud

Dankzij het pipetje is het makkelijk en hygiënisch om het product uit het flesje te halen. De substantie is licht, luchtig en niet plakkerig. Zeker niet waterig en is heel fijn om uit te blenden. Door de lichte kleur van het product was ik een beetje sceptisch en dacht ik dat het een lichte waas op mijn gezicht zou achterlaten. Deze indruk kreeg ik vooral nadat ik het op mijn handen geswatched had. Ik moet wel toegeven dat de swatch op mijn handen één druppel is die op een klein oppervlak huid is uitgesmeerd. En ik heb zeker twee a drie druppels met mijn foundation gemengd. Omdat de foundation die ik hiervoor gebruik heb een matte finish heeft.

Mijn conclusie

the body shop illuminating drops of glow - haircrushnl

Het effect wat dit product in samenwerking met mijn foundation heeft vind ik best verbluffend. Omdat ik van mezelf een enorm vette huid heb, ben ik voorzichtig met glimmende producten. Het kan al gauw erop lijken alsof ik veel olie op mijn gezicht heb gesmeerd. Maar wat de Illumating Drops Of Glow betreft is dit echt niet zo. Zoals omschreven wordt vind ik inderdaad dat ik een stralende look van dit product krijg. Do you see that glow? Het geeft net die extra touch of glow aan mijn matte foundation zonder dat mijn huid vettig wordt. 

the body shop illuminating drops of glow - haircrushnl

Verder heb ik de Illumating Drops Of Glow als highlighter op mijn favoriete plekken aangebracht. Dat zijn mijn jukbeenderen, cupido boog, puntje van mijn neus en voorhoofd. Ik vind het heel fijn dat het effect heel subtiel aanwezig is. Voor mij dus ideaal aangezien ik altijd of een dikke streep highlighter of totaal geen effect van het product heb. Ik weet wel bijna zeker dat ik dit product wel vaker aan mijn foundation zal toevoegen. Vooral op de ochtenden dat ik brak ben maar toch fris en fruitig voor de dag wil komen. Gezien het effect en de prijs raad ik dit product zeker aan. Het is bij elk filiaal van THE BODY SHOP te koop en kost €16,00. 

Als je net als mij gek bent op higglighters is de Makeup Revolution Vivid Baked Bronzer misschien ook iets voor jou. 

Welke highlighter gebruik jij het liefst? Laat het mij weten bij de reactie’s. Bedankt voor het lezen en tot het volgende artikel. Liefs,

 

 

 

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.