DB Naturals Monoï de Tahiti Oil

Home / Beauty / DB Naturals Monoï de Tahiti Oil

DB Naturals Monoï de Tahiti Oil

Enkele tijd geleden kreeg ik van het merk Double Beauty de DB Naturals Monoï de Tahiti Oil ter kennis making. Tot mijn verdriet is het flesje allang op maar mijn bevindingen wil ik heel graag met jou delen. Dus heb jij last van een droge huid en ben jij gek op betaalbare luxe? Dan wil je dit alles zeker lezen.

Het eerste wat mij opviel is dat het flesje van glas is met een goed gevulde inhoud van 100ml. Bij een temperatuur van 22 graden Celsius smelt de inhoud tot een lichte kleur goud gele olie. Het viel mij meteen op dat er ook nog eens een echt stuk Monoï bloem in zat. Ik heb deze olie het meest gebruikt om mijn gezicht en lichaam heerlijk in te smeren. Mijn droge huid had veel baat bij het gebruik van deze olie. Daarnaast was ik helemaal weg van de licht zoete luxe geur die serieus uren bleef hangen. ‘S ochtends als ik wakker werd rook de plek waar ik had geslapen er naar. Ook bleef de geur in gedragen kleding hangen. Heerlijk! Naast het feit dat deze olie mijn lichaam goed gehydrateerd hield en een mooie glans gaf was mijn haar er ook gek op. Tijdens de warme dagen heb ik deze olie gebruikt als een sealant voor mijn haar. Doordat het een lichte olie substantie is, waren mijn lokken niet te droog of heel erg in ge-oliëd.

DB Naturals monoi de tahiti

DB Naturals monoi de tahiti 03

Ik ben zo overtuigd door de werking van deze olie dat ik na het opmaken van dit flesje de spray variant heb aangeschaft. Helaas is die nu ook op. Ben jij bekend met de werking van deze olie? Ik ben in ieder geval fan!

Tip: Op zonnige dagen kan je het gebruiken om sneller bruin te worden. Het beschermt niet tegen zonnestralen. Ook is het goed te gebruiken als massage en bad olie.

Dit schatje ook uitproberen? Zie www.Doublebeauty.nl voor meer informatie.

Leuk dat je er weer was en tot de volgende keer! Liefs,
Gwendelien

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.