Crochet braids Bobbi Boss Zulu twist

Crochet braids Bobbi Boss Zulu twist

Na een lange periode weer een haar review. Vorige week heb ik exact een week lang crochet braids in gehad. Het is niet de eerste keer dat ik crochetbraids in had, maar wel de eerste keer dat ik de vixen methode heb uitgeprobeerd – en het beviel best goed. Het proces heb ik op beeld vastgelegd en zal ik zeker op mijn YouTube-kanaal HairCrushNL delen, so stay tuned. Maar de vraag is: “Ben ik tevreden met het soort haar dat ik hiervoor gebruikt heb?”

 

crochet braids with bobbi boss zulu twist
Omdat ik heel veel waarde hecht aan mijn haarstijlen, is het voor mij vanzelfsprekend dat ik goed nadenk over de extension keus. De Bobbi Boss Zulu Twist Braid hair heb ik al sinds de zomer in mijn stash zitten, met het idee om deze te gebruiken voor als ik ooit slordige twists wilde hebben.

 

crochet braids with bobbi boss zulu twistMaar omdat dit haar zo goed bij mijn haartextuur matchte, leek het mij een verstandig idee om het voor mijn crochet braids met vixen methode te gebruiken. Helaas was dit niet zo’n goede keus, omdat ik niet zoveel met het haar kon als ik gehoopt had. Achteraf gezien had ik het een klein beetje kunnen voorspellen, want het is immers synthetisch haar. Maat stiekem, heel stiekem hoopte ik dat dit type synthetisch haar een klein beetje mee zo werken, zodat ik echt kon variëren met kapsels.

 

Bobbi Boss Zulu Twist BraidHet bleef enkel bij een hoge knot en twee knotjes. Ik vond het wel mooi staan en vele mensen dachten dat het mijn natuurlijke haar was. Mijn conclusie is dat de Zulu twists ideaal zijn om mee te twisten (ook in crochet vorm) of het maken van een knot om jouw natuurlijke knot voller te doen lijken.

Ik betaalde rond het bedrag van €15,99 voor een pak extensions. Ik kocht er drie, maar heb uiteindelijk 2 tot 2,5 pakken gebruikt. Te koop bij Pakshop.nl

Heb jij de crochet braids met vixen methode wel eens geprobeerd en welk haartype prefereer jij hiervoor?

Leuk dat je er weer was en tot het volgende artikel. Liefs,
Gwendelien

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.