Het Brown Beauty Boek

Home / Beauty / Het Brown Beauty Boek

Het Brown Beauty Boek

Het Brown Beauty BoekEen must have, Het Brown Beauty Boek. Geschreven door brown beauty blogger Benay Vaneese. Aangezien er op de Nederlandse markt nog altijd te weinig aandacht wordt besteedt aan de schoonheid van de donkere vrouw, is daar gelukkig het make-up boek vol tips over make-up, skincare en haar verzorging. Voor mijn verjaardag kreeg ik dit boek cadeau. Nu ik er een flink stuk uit het gelezen heb, wil ik graag het volgende met je delen. Lees je gauw mee?


Het Brown Beauty BoekDit boek heb ik vol verwondering en plezier gelezen. De persoonlijke verhalen van Benay zijn zo herkenbaar en geven een duidelijke schets van de obstakels waar vele donkere meiden op het vlak van beauty t
egen aanlopen. 
Daarnaast zegt de titel van dit boek veel over de inhoud ervan. Beauty, vaak dacht ik aan make-up. Maar Benay maakt in haar boek duidelijk dat beauty meer is dan make-up en er fabuleus uit zien. Naast make-up, haarverzorging, skincare, huidaandoeningen komt het onderwerp zelfvertrouwen ook aanbod. Dit verbaasd me niet, want Benay ken ik als een jonge vrouw die dit maar al te graag uitstraalt! Haha.

 

Het Brown Beauty BoekZelfs ik die nog altijd met make-up experimenteer heb heel veel aan de goede tips en duidelijke prachtige plaatjes uit dit boek. Als je het mij vraagt is dit boek ideaal voor elk Nederlandstalige brown beauty jong/oud die weinig tot niets over make-up voor de donkere huid weet. Ik kan eindeloos over dit boek blijven praten. Maar misschien wil je het allemaal wel zelf lezen. Geloof me, je zal enige tijd heel zoet zijn met alle informatie uit dit boek. Het boek kost €19,99 en is online via verschillende websites verkrijgbaar. Note voor mijn Vlaamse lezers, het is ook te koop in het standaard boekenwinkel!

Heb jij Het Brown Beauty Boek al gelezen? En, wat vind jij ervan?

Liefs,
Gwendelien

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.