Bosses Degree Mingle 2.0 The Innerpeace Editie | EVENT

Home / Lifestyle / Bosses Degree Mingle 2.0 The Innerpeace Editie | EVENT

Bosses Degree Mingle 2.0 The Innerpeace Editie | EVENT

Bosses Degree Mingle 2.0 vindt bijna weer plaats. Waarschijnlijk denk je nu wat is dat? Verder in dit artikel zal ik je alles over dit geweldig Boss Babe event vertellen. Maar eerst meer informatie over het platform Bosses Degree. 

Over Bosses Degree

Een platform gecreëerd voor alle creatieve en ambitieuse (jonge)vrouwen die lekker zichzelf kunnen zijn zonder in hokjes geplaatst te worden. Voor deze Boss babes worden er verschillende nuttige events georganiseerd. Eén daarvan is dus de BD MNGL, Bosses degree mingle. Verder is er online nog heel wat nuttig content te vinden zodat jij jouw zakelijke en persoonlijke doelen makkelijk kan behalen.

Volgens BD zit succes in het feit dat gelijkgestemde jonge vrouwen met dezelfde ambitie en doelen elkaar inspireren en upliften. Daarom bedacht de founder van BD een concept waar alle boss babes oprecht hun creatieve zelf kunnen zijn, ervaring kunnen delen en inspiratie kunnen opdoen. Een onderdeel van dat concept is de bosses degree mingle. 

De Bosses Degree Mingle

Bosses Degree - haircrushnl

Nu je al een idee hebt waar bosses degree voor staat zal ik je even kort over de bosses degree mingle vertellen.

Bosses degree mingle is een netwerk event dat twee keer per jaar plaats vind. Je krijgt dan de gelegenheid om te netwerken met andere gelijkstemden. Naast dit gezellig netwerken zijn er ook inspirerende sprekers aanwezig die hun verhaal omtrent succesvol worden en zijn, delen. Dit in de vorm van bijvoorbeeld panel discussie, Q&A’s en leuke workshops. Op zo een dag staan netwerken en het opdoen van nuttige kennis centraal. 

De BD MNGL 2.0 vind plaats in maart 2018

Bosses Degree - haircrushnl

Op 25 maart vindt de BD mingle 2.0 plaats met als thema INNER PEACE. Als ik eerlijk moet zijn kan ik me er niet veel bij voorstellen maar alles wat mij self love en motivatie te maken heeft klinkt goed, positief en uitnodigend dat ik al enkele weekjes terug bij de start van de kaartverkoop mijn toegangsticket al heb aangeschaft. I don’t want to miss this one! De vorige editie heb ik helaas moeten missen. En toen ik alle leuke details en ervaringen van mijn kennis te horen kreeg baalde ik enorm. Want ik ben helemaal fan van het bosses degree concept en wil het dan ook echt live mee maken. 

Wanneer: zondag 25 maart

Hoelaat: 16:30 – 21:00 uur

Locatie: Venture Café in Rotterdam 

Voor meer informatie, kaartverkoop en locatie kan je HIER klikken. 

Kaartje Winnen? 

Hou vooral onze Instagram in de gaten. Ik mag namelijk van Bosses Degree een gratis ticket voor de Mingle weggeven. Dus als jij deze wilt winnen is het misschien al handig om @BossesDegree en @HairCrushNL te volgen zodat je deze winactie zeker niet mist. Bedankt voor het lezen en wie weet tot 25 maart! Liefs, 

 

Misschien is dit artikel ook iets  voor jou? 

 

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.