BH Cosmetics Liquid Foundation Review

Home / Beauty / BH Cosmetics Liquid Foundation Review

BH Cosmetics Liquid Foundation Review

Meer candy voor de donkere huid – Nieuwsgierig als ik ben naar de werking van beauty producten voor een zacht prijsje, kocht ik de BH Cosmetics Liquid Foundation in Deep Beige. Zoals op de foto te zien is, zit de fles foundation in een doosje met daarop de nodige informatie die van groot belang kan zijn. De foundation zelf zit in een glazen fles met 25ML inhoud en ik kocht het voor €10,00.

BHcosmetics liquid foundation D4 Deep beige3Net als de meeste foundations is het bij deze ook zo dat je het product door middel van een pompje uit de fles krijgt. Ik vind het niet alleen handig, maar ook heel erg hygiënisch.

BHcosmetics liquid foundation D4 Deep beige1Op bovenstaande foto’s zijn mijn wenkbrauwen en oog make-up al gedaan. Dat maakt mijn blotebillengezicht iets meer aantrekkelijk haha. Dit doe ik altijd voordat ik mijn foundation en de rest aanbreng.

BHcosmetics liquid foundation D4 Deep beige2Ik breng het product altijd eerst op de achterkant van mijn handpalm aan. Op de tweede foto hierboven is dat goed te zien. Per make-up beurt met deze foundation heb ik exact twee pompjes nodig om mijn gezicht en hals te kunnen dekken.

BHcosmetics liquid foundation D4 Deep beige4Op deze twee foto’s draag ik de foundation zonder enige contour of highlight.

BHcosmetics liquid foundation D4 Deep beige5Op bovenstaande twee foto’s is het plaatje compleet. Wat contour, highlight, blush, poeder, lippenstift en ik ben klaar.

Pluspunten:
Het product voelt licht aan op mijn gezicht. De kleur vind ik perfect bij mijn huidskleur passen. De ondertoon vind ik namelijk niet te oranje, rood of te geel. Ik teste het zonder een primer en het zat enkele uren best goed. Dit tot mijn grote verbazing, want mijn hoofd glimt heel de dag door. Ohja, ik vind het niet cakey worden als je het product opbouwt voor een volledige dekking. En het geeft niet af!

Minpunten:
Medium dekking, maar dit kan je natuurlijk opbouwen. Het is voor zover ik weet maar op één adresje in Nederland te koop. Ik heb het nog niet op Nederlandse webshops gespot.

BHcosmetics liquid foundation D4 Deep beige6Ingrediënten en belangrijke informatie van de BH Cosmetics Liquid Foundation Deep Beige.

BHCosmetics Liquid Foundation Deep Beige 0
Ook nog eens handig om te weten. Ik vind het overigens super tof dat deze foundation proefdiervrij is en maar liefst 36 maanden na openen houdbaar is.

Heb jij deze foundation wel eens geprobeerd en wat vind je ervan?

Leuk dat je er weer was! Liefs,
Gwendelien

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.