Afrobun AMARA | OverTheTop Hair

Home / Haarverzorging / Afrobun AMARA | OverTheTop Hair

Afrobun AMARA | OverTheTop Hair

Heej all,
Twee weken terug hebben jullie al een glimpje van haar mogen ontvangen. Vandaag kan ik jou eindelijk kennis met haar laten maken. De Afrobun Amara, één van de mooie creaties van het merk OverTheTop Hair, OTTHair.

Het verhaal.
Overthetop is een initiatief van Shaneka Neymour, een naturalista bij wie het ook allemaal met de bekende big chop begon. Zoals de meeste vrouwen het kunnen ervaren, was dit toch wel een moeilijke maar mooie periode. Alhoewel zij haar Teeny weenie afro steeds mooier begon te vinden en te waarderen, kon ze toch niet wachten om bepaalde natural haarstijlen te kunnen dragen. Een fantastisch initiatief was geboren. Zoals ze het zelf heel mooi beschrijft: sometimes you need a touch of something extra on top ;-)”.

Shaneka ben ik wel eens op haar events tegengekomen en ik vond het daarom lief dat zij mij één van haar haarstukken besloot op te sturen. Ik koos bewust voor de afrobun, omdat deze het best bij mij past en serieus geschikt is voor diverse gelegenheden. Vrijetijd, college, stage, werk, parties, you name it! Blij was ik toen ik haar binnen kreeg, vandaar dat ik enkele dagen geleden al wat foto’s op social media heb gedeeld – haha. Maar wat vind ik van Amara, is she as perfect for me as I tought?

OTTHair
OTTHairSpecificaties.
De afrobun is met de hand gemaakt van premium kanekalon haar. Kanekalon is een materiaal speciaal op de markt gebracht om het textuur van kroeshaartypen na te bootsen. Qua model is zij verre van de klassieke bun. Door het model zie je dat er goed over haar is nagedacht. Om de bun in je haar vast te zetten, zijn er drie kammetjes in verwerkt. Verder is het verkrijgbaar in de kleur natural black, een mix van kleurcode 1B en 2. Het kost €35,00 en is onder andere te koop in de webshop van OTTHair

OTTHairVerzorging.
Tot nu toe heb ik nog niets qua verzorging gedaan, omdat het nog niet nodig is. Maar OTTHair adviseert de stappen op het etiketje te volgen. Zie de afbeelding hierboven. Na gebruik berg ik het altijd weer netjes op in het stoffenzakje. Een fijne tip is om het in goed schoon haar te gebruiken. Zo voorkom je  dat ze snel muffig zal ruiken en dus minder snel gewassen hoeft te worden.

OTTHairConclussie.
De bun voelt stug, maar fijn aan. Het is dan wel synthetisch haar, maar niemand zou dat raden. Tenzij je een kenner bent off course 😛 Blijft door de drie kammetjes ook echt op haar plek zitten.  Ik ben fan van het model, de grote bun voor en de kleine achter. Dit maakt de bun in mijn ogen net iets eleganter. Ik ben dan weer zo een type die het ook andersom zou aanbrengen. Ik ben serieus helemaal weg van Amara en draag haar altijd met trots. Ik raad haar zeker aan. De prijs in verhouding met kwaliteit vind ik top. Er is een snelle service en de klantvriendelijkheid is fijn. Enige minpunt vind ik persoonlijk dat de bun maar in één haarkleur te koop is. Voor mij is het een tintje donker, maar dat valt gelukkig amper op haha.

OTTHairBen jij al bekend met de haarstukken van OTTHair? Zo ja, welke is jouw favoriet? Zo nee? Neem dan gauw een kijkje in hun webshop.

Leuk dat je er weer was en tot het volgende artikel. Liefs,
Gwendelien

 

 

 

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.