A fabulous way to wear an African Trouser

Home / Fashion / A fabulous way to wear an African Trouser

A fabulous way to wear an African Trouser

In love with this Trouser – Afgelopen zondag had ik een leuk familiebezoek! Mijn nichtje kreeg namelijk PANGI. In de Aukaanse cultuur is dat een traditie. Als jonge vrouwen een bepaalde leeftijd hebben bereikt krijgen zij pangi als symbool dat ze er klaar voor zijn om een gezin te stichten. Het geven van pangi houdt in dat de jonge vrouw in kwestie heel veel mooie pangi’s en uitzet voor haar woning krijgt. Zelf kreeg ik zo een drie jaar geleden pangi. Ooit in een ander artikel meer over deze Aukaanse traditie. Terug naar mijn outfit post. Omdat ik van het mooie continent Afrika afstam besloot ik deze dag meer van mijn roots naar voren te laten komen. Het was immers een dag waar een van de traditie van mijn grootouders werd door gegeven. Nu weten we immers dat je roots laten zien helemaal niet saai hoeft te zijn!

African Trouser 02

African Trouser 06

African Trouser 04

African Trouser 07

African Trouser 05

De trouser van Afrikaanse stof is een creatie van Whitney Cumberbatch. Met de broekspijpen naar binnen gevouwen vond ik de trouser net iets leuker zitten. Gecombineerd met een bustier waarvan de kleur ook in de trouser voorkomt werd ik al helemaal verliefd op deze outfit. De combinatie van mijn haar, oorbellen en make-up zijn al duidelijk aanwezig. Vandaar de keus voor zwarte sandalen en clutch als accessoires om het geheel toch een beetje rustig te houden. Stiekem vond ik een clutch in bijna dezelfde kleuren als de trouser net iets leuker dan een simpele zwarte clutch of tas.

African Trouser 03
Leuk dat je er weer was en tot de volgende keer! Liefs,
Gwendelien

African printed Trouser: Whitney Cumberbatch
Bustier: Bershka

Sandalen: Primark
Clutch: Primark
Oorbellen: Zyllva
Curly Hair extensions: Beauty Fair
Lippenstift: Nightmoth MAC & H&M Landinski

Photo credits to: Shanine Pinas

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.