Max and More Wimper extensions

Home / Beauty / Max and More Wimper extensions

Max and More Wimper extensions

Lash lash – Niet zo heel lang geleden had ik bij elke make-up look standaard wimper extensions. Ik kies bewust voor strip varianten, omdat ik bang ben verslaafd te raken aan duurzame (semi-)permanente wimper extensions. Op de beauty afdeling van de Action zag ik de Max and More Wimper extensions staan. Zouden ze even goed zijn als de andere budgetmerken waar ik dol op ben? Verder in dit artikel komen we er achter.

Max and More wimpersMax and More wimpers- Product specificaties.
Dit is de set waar het om gaat. In het assortiment zijn er verschillende setjes wimpers die allemaal net iets anders zijn. Persoonlijk vond ik de mooiste wimpers in dit setje zitten. Op de achterkant staat er wat praktische informatie, zoals instructies over het aanbrengen van de wimpers. En voor de mensen die het een fijn idee vinden om te weten: de wimpers zijn ook nog eens proefdiervrij zoals de meeste cosmetica van de Action. Naast de drie setjes wimpers zit er ook speciale wimperlijm bij. Ik bedenk me ineens dat ik de exacte prijs niet meer weet, maar volgens mij kost dit nog geen euro. Correct me if I’m wrong.

Test
Je wilt vast wel weten hoe de wimpers eruit zien en wat ik van ze vind. Daarvoor ben je immers toch hier? De wimpers laat ik aan de hand van de volgorde in de verpakking zien.

1ste set
Max and More wimpers

Max & More wimpers 4
Deze wimpers zijn super vol. Persoonlijk vind ik het een no go tenzij je carnaval wilt vieren of iets van amusement werk doet. Ook is het niet mijn smaak. Het aanbrengen van deze set was niet bepaald makkelijk. Na tig keer plakken bleef het eindelijk zitten. Ook voelden ze mega zwaar aan op mijn oogleden.

2de set.
Max and More wimpers
Max and More wimpers
De tweede set vind ik speels. Lange wimper extensions die ik toch wel makkelijk met een oog make-up look zou combineren. Bijvoorbeeld een smokey eye samengesteld met zachte lieflijke kleuren. 

3de set

Max and More wimpers
Max and More wimpers
De derde en tevens laatste set vind ik het meest natuurlijk. De wimpers zijn kort en vol. Ideaal voor simpele en opgetutte oog make-up. Daarnaast vind ik ze ook niet bepaald zwaar aanvoelen op mijn oogleden.

Bonus tip.
Voor het aanbrengen van mijn wimper extensions maak ik altijd gebruik van weave lijm. Een tip van een kennis. Vanwege veel horrorverhalen durfde ik het nooit aan en uiteindelijk… Yes, she was right, weave bonding glue sound so “ghetto” Maar wel de beste wimperlijm die ik tot nu toe heb gebruikt. Wel de waarschuwing dat je bij het gebruik van weavelijm super voorzichtig moet zijn. Net als normale wimper adhesive is het ook de bedoeling de weavelijm enkele seconden te laten drogen alvoren je dit tegen je ooglid aanbrengt.

Heb jij enige ervaring met wimper extensions en welk wimperlijm heeft jou voorkeur?
Leuk dat je er weer was en tot de volgende keer. Liefs,
Gwendelien

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.